02/10/2008

Voorpost op het Waals Feest: "Cyaankali voor de FDF"

 

De fascistische en gewelddadige groep Voorpost was op het Waals Feest van BPlus aanwezig en heeft zijn haattoespraak nog herhaald. Een slogan heeft toch onze aandacht aangetrokken: Cyaankali voor de FDF.

 

Hier is de definitie van Cyaankali: Cyaankali of kaliumcyanide (KCN) is het kaliumzout van blauwzuur, HCN. Het is een sterk en snelwerkend vergif dat inwerkt op de celademhaling. De giftigheid wordt veroorzaakt door de cyanide CN- groep. Vanwege de snelle werking is het regelmatig toegepast bij zelfmoord en moord. Om deze reden is het in de meeste landen slechts onder strikte voorwaarden en vergunningen verkrijgbaar. Cyaniden zijn echter in de chemische industrie wel regelmatig benodigde grondstoffen en reagentia. De dodelijke dosis voor een mens is minder dan een gram. Het vergif werkt zeer snel (minuten). De bekendste zelfmoord met deze stof is die van Adolf Hitler. Deze gebruikte cyaankali in combinatie met zijn pistool.

Die slogan is dus gewoon schandalig en onaanvaardbaar in een moderne democratie! Die mensen vertegenwoordigen een echt gevaar voor onze gemeenschap.

Meer details op http://yelloman1.blogspot.com/2008/10/voorpost-op-b-plus-...

 

18:49 Écrit par Ensemble pour une Belgique pleine d'avenir - Samen voor een Belgi dans Général | Lien permanent | Commentaires (0) |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.